Scroll To Top

WAT DOEN WIJ

basket.jpg

WAT DOEN WIJ:

ProFit-bv richt zich op advisering met betrekking tot Duurzame Inzetbaarheid binnen organisaties die een ontwikkelbehoefte hebben. We adviseren organisaties bij het zich voor bereiden op en omgaan met uitdagingen van nu en van de toekomst. We werken samen, vanuit partnerschap in een werkgroep met relevantie (interne en evt. externe) deskundigheid. Halen actuele inzetbaarheidsthema’s en aandachtspunten op uit de organisatie aan de hand van een analyse van beschikbare informatie, teamsessies, interviews en/of een aanvullende organisatie scan. We bepalen samen waar ontwikkelpotentieel ligt.

We sparren over het kiezen van prioriteiten en de vertaalslag in een praktische aanpak, waarbij de klant mag rekenen op inbreng van inhoudelijke expertise in de specifieke ontwikkeltrajecten, individuele, team- of managementcoaching bij ontwikkelvragen of veranderprocessen. ProFit kan de gids-rol op meerdere manieren invullen: initiator, katalysator, analysator, kritisch observator en uiteraard inhoudelijk deskundige op het gebied van werk en inzetbaarheid.

Bij alles wat we doen geloven we in het doorbreken en blijvend veranderen van patronen. Wij geloven in Anders kijken! Vooruit kijken. En dat gezamenlijk vertalen naar Anders doen.

Zweverig gedoe?

Wij richten ons op verbetering van Inzetbaarheid. Met alle zintuigen. Wij luisteren, kijken, inspireren, verrassen, verrijken, verwonderen, enthousiasmeren en motiveren.

We denken en werken in partnerschap aan concrete doelstellingen, samen met onze opdrachtgevers. Aantoonbaar inzetbaarheid verbeteren. Daar is niks zweverigs aan.

i-Opener

Wij zijn geregistreerde en inspirerende professionals. Door de wol geverfd. Gedreven om met anders kijken de ogen te openen. We werken vanuit het DNA van de organisatie altijd op maat, vanuit de visie en op een agile-wijze aan de diverse thema’s van Duurzame Inzetbaarheid. Van analyse naar ontwikkeling en realisatie.

Het optimaliseren van talent draagt bij aan productiviteit, persoonlijk welzijn en een gezonde, veilige en uitdagende werkomgeving waarin medewerkers met plezier succesvol aan het werk zijn én blijven. We richten ons daarbij op 3 niveaus: organisatieniveau, teamniveau en individueel niveau. Onze ‘hands on-’ aanpak maakt inzichtelijk voor medewerkers en leidinggevenden waar de schoen wringt en hoe zij hun successen wél kunnen behalen.

What’s in it..?

ProFit is aantoonbaar succesvol gebleken in deze aanpak, gestoeld op jarenlange ervaring van de diverse deskundigen die over de grenzen van hun eigen vakgebied de verbinding zoeken met andere betrokkenen, op basis van commitment ten aanzien van het afgesproken resultaat. Wij onderscheiden ons door verticaal (top down de gehele organisatie) contracteren, een integrale aanpak en motiverende gesprekken (op basis van positieve gezondheid). We brengen structuur, verbinding, kennis en advies. We focussen niet op instrumenten maar op een flexibele aanpak in partnerschap met de klant. Het proces is een deel van het succes!

Uitkijken!

Dank u voor het bereiken van deze laatste regels over hoe wij er toe doen. Misschien denkt u dat Pro.Fit u toch niets te bieden heeft, omdat u en uw medewerkers al met veel plezier effectief aan het werk zijn. Een mooie prestatie waarmee we u feliciteren!

Tóch is er een goede kans dat wij ook dán waarde kunnen toevoegen! Wij helpen het goede te ‘borgen’ en actueel- en toekomstig potentieel optimaal te benutten.

U heeft het vast begrepen: wij kijken er altijd naar uit om met u anders te kijken naar verzuim en productiviteit.

Graag tot ziens!