Scroll To Top

WIE ZIJN WIJ

Wie-zijn-wij.jpg

Marjolein Dullens- Vermeij

sr. Arbeids- en organisatieadviseur
Stress- en Burn-out coach.

‘Richt altijd op de maan. Zelfs als je mist land je tussen de sterren.’

Achtergrond

Vanuit oprechte interesse voor mens en functioneren, in de breedste zin des woords, heb ik al vroeg gekozen voor mensgerichte studies. Vervolgens ben ik met ‘erkend gezond verstand’, toewijding en veel plezier, organisaties in de zakelijke dienstverlening gaan adviseren op het gebied van gezondheid, gedrag, cultuur en verandermanagement.

Door (blijven) leren én doen heb ik een effectieve stijl van ‘gericht people management’ ontwikkeld, veelal vanuit het kloppend hart van de organisatie.

Typisch

Enthousiast, doorzetter, avontuurlijk, gedreven, extravert, spontaan, leergierig, energiek, moeder en motivator.

Motto

‘Richt altijd op de maan. Zelfs als je mist land je tussen de sterren.’

Waarom Pro.Fit?

Mijn interesse, zakelijk inzicht en vaardigheid combineer ik graag met praktisch doel- en oplossingsgericht handelen. Met enthousiasme, innovatieve ideeën en een rotsvast vertrouwen in ‘anders kijken’ als fundament behalen we buitengewoon goede resultaten in het optimaliseren van inzetbaarheid. Daar zet ik me graag voor in en ben ik trots op.

Het leidt tot een verbetering van inzetbaarheid, grote productiviteitswinst en toename van werkplezier, bij medewerkers én bij mijzelf. Daarom!

Erik Hoentjen

Bedrijfsarts en organisatieadviseur.

‘Gezond werk maakt je beter.’

Achtergrond

Tijdens jarenlange individuele begeleiding is de overtuiging gegroeid dat de structurele verbetering van duurzame inzetbaarheid zit in de beweging naar de voorkant: vroegtijdig inspelen op signalen en veranderingen in de tijd. Daarom richt ik mij per 2024 in toenemende mate op organisatie advies met als doel: van verzuim (curatie) via preventie (risico beheersing) naar het vergroten van inzetbaarheid binnen een organisatie voor alle medewerkers (ook wel amplitie genoemd). Met als doel: gezond, veilig en uitdagend werk voor alle medewerkers.

Typisch

Dokter, analyticus, oplossingsgericht, pragmaticus, samenwerken, humor, open mind, luisterend oor, reizen, zonaanbidder, vernieuwer en onverbeterlijke verbeteraar.

Motto

‘Gezond werk maakt je beter.’

Waarom Pro.Fit?

Binnen het model “Anders Kijken” is aandacht voor de vele factoren die van invloed zijn op de inzetbaarheid van mensen en daarmee op de productiviteit van organisaties. Dit vormt de basis voor de zoektocht naar passende oplossingen en optimale verbetermogelijkheden. Die structurele aanpak past bij mij.

De samenwerking met de managementcoach biedt hierbij de mogelijkheid om op verschillende niveaus binnen een organisatie aan dezelfde ontwikkeling te werken, samen met de klant. Dat maakt samenwerken leuk en stimulerend. En brengt het resultaat dichterbij.