Scroll To Top

WIE ZIJN WIJ

Wie-zijn-wij.jpg

Marjolein Dullens- Vermeij

sr. Arbeids- en organisatieadviseur
Stress- en Burn-out coach.

‘Richt altijd op de maan. Zelfs als je mist land je tussen de sterren.’

Achtergrond

Vanuit oprechte interesse voor mens en functioneren, in de breedste zin des woords, heb ik al vroeg gekozen voor mensgerichte studies. Vervolgens ben ik met ‘erkend gezond verstand’, toewijding en veel plezier, organisaties in de zakelijke dienstverlening gaan adviseren op het gebied van gezondheid en verandermanagement.

Door leren én doen heb ik een effectieve stijl van ‘gericht people management’ ontwikkeld, veelal vanuit het kloppend hart van de organisatie.

Typisch

Enthousiast, doorzetter, avontuurlijk, gedreven, extravert, spontaan, leergierig, energiek, moeder en motivator.

Motto

‘Richt altijd op de maan. Zelfs als je mist land je tussen de sterren.’

Waarom Pro.Fit?

Mijn interesse, zakelijk inzicht en vaardigheid combineer ik graag met praktisch doel- en oplossingsgericht handelen. Met enthousiasme, innovatieve ideeën en ‘anders kijken’ als fundament behalen we buitengewoon goede resultaten in het optimaliseren van inzetbaarheid.

Dit leidt tot daling van het ziekteverzuim, grote productiviteitswinst en toename van de medewerkerstevredenheid. En, ‘last but not least’, grote werklust bij mijzelf. Daarom!

Erik Hoentjen

Bedrijfsarts en organisatieadviseur.

‘Gezond werk maakt je beter.’

Achtergrond

Werk en gezondheid zijn belangrijke thema’s in een mensenleven. Als bedrijfsarts ben ik hier dagelijks mee bezig door medewerkers en organisaties te adviseren over gezond aan het werk blijven. Met aandacht voor persoonlijke factoren en organisatie invloeden. Daarbij verschuift het accent steeds meer duurzame inzetbaarheid: je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden.

Afgelopen jaren heb ik binnen verschillende grote organisaties gewerkt als bedrijfsarts. En ben ik jarenlang leidinggevende geweest. Die ervaring helpt me om de complexe realiteit van leidinggevenden te begrijpen en hen daarover te adviseren.

Typisch

Dokter, analyticus, oplossingsgericht, pragmaticus, samenwerken, humor, open mind, luisterend oor, reizen, zonaanbidder, vernieuwer en onverbeterlijke verbeteraar.

Motto

‘Gezond werk maakt je beter.’

Waarom Pro.Fit?

Binnen het model “Anders Kijken” is aandacht voor de vele factoren die van invloed zijn op de inzetbaarheid van mensen en daarmee op de productiviteit van organisaties. Dit vormt de basis voor de zoektocht naar passende oplossingen en optimale verbetermogelijkheden. Die structurele aanpak past bij mij.

De samenwerking met de managementcoach biedt hierbij de mogelijkheid om op verschillende niveaus binnen een organisatie aan dezelfde ontwikkeling te werken, samen met de klant. Dat maakt samenwerken leuk en stimulerend. En brengt het resultaat dichterbij.